A jó vízvezeték szerelő

Egy jó vízvezeték szerelő felkutatása gyakran igencsak nehéz feladat, kiváltképp a nagyvárosokban, ahol a közösségi kapcsolatok nagyobb területre tagolódnak szét. A problémát nehezíti, hogy az esetek nagy többségében nincs idő hosszas keresgélésre, több szakember munkájának, referenciáinak áttekintésére, hanem azonnal telefonálni kell, hiszen spriccel a víz, vagy éppen nem folyik le. 

Ha van is az ismeretségi körünkben, vagy a telefonkönyvünkben egy megfelelő vízvezeték szerelő szakember, egyáltalán nem biztos, hogy az adott napon, vagy extrém esetben az adott órában éppen munka nélkül unatkozik, és a mi hívásunkat várja. Ha éppen nem tudjuk használni a vécét, vagy a vízszint folyamatosan emelkedik a fürdőszoba padlóján, sokkolhat bennünket a kérdésünkre adott válasz, mely szerint a kiszemelt vízvezeték szerelő 3-4 nap múlva tud ellátogatni hozzánk. Ezért is lehet hasznos egy bármikor előhúzható gyűjtemény, amelyből akár névről névre ugorva megtalálhatjuk az éppen ráérő szakembert. Hamarosan arról is írok néhány sort, hogy ha megvan az emberünk, mire vigyázzunk, hogyan egyeztessünk munkát, és hogyan ellenőrizzük azt, hogy néhány nap múlva ne kelljen az egész keresgélést az elejéről kezdenünk. 

1 megjegyzés:

  1. Én már 2-szer 1-1 hónapot vártam a 2 vízórám cseréjére, és mind 2-szer kiderült, hogy csak az egyik vízórámat tudják lecserélni. A másikat, aminek a forgalmazása lejárt: MINOL MINOMET KW tipusú, ezt nem. Nincs ennek megfelelő (1 bemenetű vízmérő) Nem akarok falat bontatni, ennek az irányárát is 100 eFt-ban ajánlották meg, de utána még kőművessel kell a falbontást helyre állíttatnom. Szóval mit tud tanácsolni? A forgalmazó cégnek hiába írtam nem is válaszol a levelemre (ISTA Képviselet)A ZENNER-nek van, írtam nekik, de nem válaszolnak a link: http://www.proidea.hu/termekakcio-3/zenner-vizmero-es-homennyisegmero-akcio-3947.shtml (a lap alján a 3 képből a középső vízóráról lenne szó, ha igaz, mert nem értek hozzá) Üdvözlettel: Mártonné

    VálaszTörlés